Frankrijk

mkb contacten buitenland

Naam

Stanneke Lammers

Adres

52 avenue de Wagram
75017, Parijs
Frankrijk

Werkterrein

Advocatuur; juridische dienstverlening.

Biedt

Een alternatief voor de grote kantoren tegen aantrekkelijkere tarieven. Nederlands recht, Frans recht en het internationale / Europese samenspel. Gedegen juridisch advies en begeleiding aan het Nederlandse MKB bij hun activiteiten in Frankrijk en/of hun contractuele relaties met Franse bedrijven. Ook Nederlandse particulieren sta ik bij als het om de financiering, fiscaliteit, bouw, aan- en verkoop van onroerend goed in Frankrijk gaat, waarbij familierechtelijke aspecten en overwegingen vaak een belangrijke rol spelen. Bij conflicten en procedures in Frankrijk kan ik voor het Nederlandse MKB en Nederlandse particulieren ook een (dankbare) rol spelen.

Geinteresseerd in

Nederlands MKB en Nederlandse particulieren.

Evaring

Van oorsprong Nederlands advocaat (sinds 1993 met een korte onderbreking ingeschreven bij de balie van Rotterdam) en sinds 2001 ook als Franse "avocat" ingeschreven bij de balie van Parijs. In Nederland: Kneppelhout en Korthals advocaten te Rotterdam. In Frankrijk: Lefèvre Pelletier & associés, groot advocatenkantoor te Parijs en het Nederlandse Loyens & Loeff te Parijs. Inmiddels zelfstandig als Nederlands en Frans advocaat gevestigd te Parijs.

Opleiding

Nederlands recht aan de Universiteit van Utrecht, een Master International Business Law (LL.M) aan Hull University in Engeland, Vergelijkend recht aan de Université Panthéon-Assas te Parijs.

Talen

Nederlands, Frans, Engels en Duits

Beschikbaarheid

Op afspraak

Fee

Op aanvraag

Contact

Telefoonnummer: 0033156338099
Mobiel: 0033661548452
Email: Lammers.avocat@noos.fr
Website:

Bijzonderheden

Links

JoHo.nl
aegon.nl

Deze site is onderdeel van MKB & Coaching Portals, Nederland.