Spanje

mkb contacten buitenland

Naam

Wim Lamers

Adres

Avda Ricardo Soriano 12, ,1ļ-3.
29601, Marbella
Spanje

Werkterrein

Dit Spaanse advocaten kantoor staat garant voor vakkundig advies aan hun cliŽnten zowel op juridisch als fiscaal gebied.

Biedt

Arcos & Lamers Asociados biedt een uitgebreid dienstenpakket aan uitgaande van een klantgerichte en gespecialiseerde werkwijze om de wensen van haar klanten adequaat te behandelen. Het kantoor is gevestigd in Marbella van waaruit ze haar diensten verleent over heel Spanje.

Geinteresseerd in

Wij richten ons tot de EU burgers die zich tijdelijk of permanent in Spanje hebben gevestigd. De gedragscodes van de Spaanse advocaten en belasting adviseurs garanderen u een voortvarende en professionele aanpak waarbij efficiŽntie & effectiviteit, integriteit en betrouwbaarheid, onafhankelijkheid,

Evaring

Arcos & Lamers Asociados heeft de juridische/fiscale kennis, ervaring en het netwerk om al uw wensen m.b.t tot volgende onderwerpen (onder anderen) adecuat te behandelen: ONROEREND GOED TRANSACTIES FISCAAL EN BOEKHOUDKUNDIG ADVIES VENNOOTSCHAPSRECHT NALATENSCHAP, TESTAMENTEN EN ERFRECHT

Opleiding

Arcos & Lamers Asociados ontstond uit een samenwerkingsverband tussen diverse beroepsgroepen zoals Spaanse advocaten, economen, accountants, belastingadviseurs en fiscalisten. Alle zijn gespecialiseerd in diverse vakgebieden en ook zonder uitgezonding aangesloten bij betreffende beroepscolleges.

Talen

Spaans, Frans, Engels, Duits, Nederlands

Beschikbaarheid

ga naar www.arcos-lamersasociados.com voor additionele info.

Fee

ga naar www.arcos-lamersasociados.com voor additionele info.

Contact

Telefoonnummer: 34952775010
Mobiel:
Email: wl@arcos-lamersasociados.com
Website: www.arcos-lamersasociados.com

Bijzonderheden

Links

JoHo.nl
aegon.nl

Deze site is onderdeel van MKB & Coaching Portals, Nederland.