China

mkb contacten buitenland

Naam

Hennie Homan

Adres

Room 610, 800 Zhang Yang Road
200122, Sjanghai
China

Werkterrein

China, fabrikanten, produktie bderijven en leveranciers in diverse sectoren (industrieel materieel, kunststoffen, huishoudelijke artikelen etc). Facilitaire diensten.

Biedt

Advies en training in kwaliteit en veiligheid, interim management en project management, selectie, doorlichten en kwaliteitscontrole van leveranciers, assistentie bij het opzetten en opstarten van en facilitaire diensten voor mkb.

Geinteresseerd in

MKB die assistentie nodig hebben bij het selecteren, doorlichten en de kwaliteitscontrole van leveranciers. Algemeen en project management en facilitiaire diensten.

Evaring

28 jaar ervaring waarvan 18 jaar in management (algemeen en project), 13 jaar in Asia Pacific, waarvan 4,5 jaar in China. Gedegen ervaring in kwaliteitszorg en -controle en veiligheid in diverse industriele sectoren, facilitaire diensten, opzetten en herstructuren van organizaties.

Opleiding

HTS Civiele Techniek en Bedrijfskunde, kwaliteitsmanagements, middelbare veiligheidskunde en Makelaardije. Gekwalificeerde Lead Auditor Kwaliteit, Veiligheid en Milieu. Executive Management training Insead.

Talen

Nederlands, Engels (vloeiend), Duits (spreken en lezen), Indonesische (basis), Chinees (beginner).

Beschikbaarheid

Nader overeen te komen.

Fee

Nader overeen te komen.

Contact

Telefoonnummer: +8621 5836 2668
Mobiel: +86 139 1781 9924
Email: henniehoman@mac.com
Website:

Bijzonderheden

Sterk service verlenende karakter en hands on wanneer nodig.

Links

JoHo.nl
aegon.nl

Deze site is onderdeel van MKB & Coaching Portals, Nederland.