China

mkb contacten buitenland

Naam

Jeroen Vet

Adres

Changshou Rd 1118-18E
200042, Sjanghai
China

Werkterrein

Faciliteren betreden Cinese markt en ondersteuning bij opzetten, administreren, managen of toezicht houden bij vertegenwoordiging, joint venture of "wholly foreign owned" bedrijf in China. Begeleiden en tolken van onderhandelingen met Chinese partners. Gespecialiseerd in stroomlijnen van bedrijfsprocessen lokale operaties en die te ondersteunen met Open Source, 'web-based' Chinees/Engelstalige ERP systemen voor verbeteren kwaliteit, efficiency maar vooral ook om operaties transparant en controleerbaar te houden vanuit Nederland.

Biedt

- "Business Representation" concept: stelt bedrijf in staat een eigen Chinese vertegenwoordiger voor inkoop, verkoop of projectondersteuning te hebben met werkplek, in kantoor in centrum Shanghai, ondersteund met web-based CRM systeem onder Nederlands toezicht, zonder een \"representative office of bedrijf te hoeven starten. - Implementatie van ERP systemen voor lokale operaties. - Liason, Administratie en Management diensten.

Geinteresseerd in

Opdrachten voor ondersteunen market-entry of bestaande Nederlandse operaties in China. Opdrachten voor ontwerp en implementatie van ERP systemen voor ondersteunen en management control van lokale operaties. Interim management opdrachten.

Evaring

17 jaar ervaring in China. Aanvankelijk in management onderwijs en consultancy laatste 8 jaar in management consultancy. Diepe kennis van Chinese (zaken)cultuur en maatschappij.

Opleiding

Nijenrode (BBA) Erasmus Universiteit (Bestuurlijke informatiekunde).

Talen

Nederlands moedertaal, Engels moedertaal nivo, Chinees vloeiend, Duits redelijk.

Beschikbaarheid

Doorlopend.

Fee

Afhankelijk van dienst maar altijd betaalbaar.

Contact

Telefoonnummer: +862152393741
Mobiel: +8613801680596
Email: vet@excecbc.com
Website: www.excecbc.com

Bijzonderheden

Links

JoHo.nl
aegon.nl

Deze site is onderdeel van MKB & Coaching Portals, Nederland.